Begin van mogelijke samenwerking

0 Comments

Positieve gevoelens in mijn logoLogo

Dit is meer dan het geloof hoop en liefde symbool heel subtiel staan er de letters T J en L in T van Toby mijn hondje J van Joke mijn vrouw en L van Loed mijn naam

God geeft en God neemt hij geeft het leven en neemt het weer. Daar herken je hem aan. Dit allemaal in belang van zijn zoon. Onze Heer Jezus Christus.

Er wordt gezegd we hebben allemaal een gave maar wat is een gave. Het zit hem in onze antwoord op een vraag. Dit doet iedereen op zijn of haar eigen manier.

Vaak wordt flink afgegeven op het kwaad maar het kwaad is er juist om het midden te houden tussen goed en kwaad. Als ik me te veilig ga voelen heb ik het kwaad nodig om juist niet roekeloos te zijn. In al mijn liefde heb ik het kwaad ook nodig al was het maar om me niet te verliezen in al die dopamine die in mijn hoofd los kan barsten. Ik heb slaap nodig, kan ik dat niet dan ga ik me ook verliezen. Kwaad heeft een doel het is een waarschuwing. Het is er om een balans tussen goed en kwaad te zoeken.

Wat maakt ons een sociaal wezen wel de wisselwerking tussen vraag en antwoord. In onze omgeving inclusief de natuur. Allemaal stellen we vragen en geven antwoord de gehele dag door vaak onbewust. Een antwoord kan een kop koffie zijn of een boterham. Maar ook troost en liefde enzovoorts. Een antwoord moet ook gegeven worden op angst, discriminatie en bijvoorbeeld agressie. Zo blijven we in beweging in een diverse samenleving. Dat maakt het leven mooi en interessant. Ik ga hiervoor heb er zin in. Het begin van mijn positieve psychologie.

Samenwerking

Religie en positieve psychologie gaat in mijn ogen goed samen heel voorzichtig merk ik dat de psychiatrie daar niet meer blind voor is. Al zullen ze nog steeds niet erkennen dat wonderen bestaan. Ik maak mij daar niet meer druk over als God het wilt zullen ze dit zelf ook ervaren. Mij rest dan nog slechts geduld. In een volledige samenwerking.

Doping Christelijke wijkgemeenschap Villa Klarendal
Mijn doop in de christelijke wijkgemeente villa klarendal november 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *